gbeid Weenaflat: In hartje centrum, gelegen aan het Hofplein en het Weena, ligt de in 1984 door Cees Dam ontworpen Weenaflat.

Weenaflat

De Weenaflat, gelegen aan het Weena tegenover het Hilton Hotel en naast het nieuwe Holiday Inn, heeft veel te bieden voor startende ondernemers. De omgeving van de Weenaflat, met het onlangs heropende Centraal Station op slechts enkele minuten loopafstand, is geheel opnieuw ingericht. Het gebied vormt het zakelijk hart van de stad en wemelt van de lokale bedrijvigheid. De Weenaflat biedt diverse typen gerenoveerde bedrijfsruimten, geschikt voor uiteenlopende ondernemingen. Hier huur je al vanaf € 125 per m2 per jaar.

Nog niet eerder was ondernemen midden in het levendige centrum van Rotterdam zo betaalbaar. Van yogaschool tot advocatenkantoor, van recruitmentbedrijf tot paramedische praktijkruimte; in de Weenaflat vindt iedere branche een perfecte werkplaats. De beschikbare ruimten bieden vele mogelijkheden. Zo zijn alle ruimten zowel te huur als te koop, en variëren de verdiepingen in grootte tussen de 63 m² en 293 m².

Bovendien zijn enkele van de ruimten op de begane grond te combineren met een daarboven gelegen etage. Deze etage is zowel toegankelijk vanuit de bedrijfsruimte beneden, als via de gang.

Deze optie is ideaal voor ondernemers die zoeken naar twee aparte vertrekken, voor bijvoorbeeld een showroom gekoppeld aan een webshop, of gescheiden ontvangst- en behandelruimten. Ook biedt dit de kans om wonen en werken te combineren op één locatie, oftewel, om te woerken.

Nieuw beschikbaar: twee zeer goed betaalbare ruimten in de Weenaflat aan de Delftsestraatzijde. Een bedrijfsruimte op dezelfde toplocatie in centraal Rotterdam, voor een nog voordeliger tarief. Bekijk de details voor Weena 25 hier en voor Weena 49 hier, of neem direct contact op voor een bezichtiging.


ROB website Alblasserdam
Fotografie Jan de Vries